Montage Bouw Laude levert een keur aan producten en diensten. Wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van kunststof bouwelementen. De onderstaande pagina’s geven een duidelijk beeld van onze produkten en diensten.

Serres en overkappingen

Waarom serres en overkappingen ? Lees het hier…

Kunststof Kozijnen

Waarom kunststof kozijnen ? Lees het hier…

Kunststof voordeur

Uw voordeur is het visitekaartje voor de woning! Klik hier voor meer informatie.

Tuindeuren – Hefschuifpuien – Kiepschuifpuien

Lijkt het u ook heerlijk om in de zomer vanuit uw woonkamer direct uw tuin in te lopen? Lees hier hoe u dit voor elkaar krijgt.

Luiksystemen

Luiken bieden een decoratieve bescherming tegen inkijk en zonlicht. Lees hier meer.

Rolluiken

Met rolluiken hebt u de keus uit voor- of opbouw. Niet alleen houdt u op ongewenste momenten de zon buiten, maar verhoogt u ook de veiligheid. Lees hier meer.

Inzethorren

Inzethor: De oplossing voor elk type draai-kiepraam. Hiermee houdt u de kleine lastpakken voorgoed buiten! Lees hier meer.

Dakkapellen

Voor renovatie van bestaande dakkapellen bent u bij Montage Bouw Laude aan het goede adres. Wanneer uw bestaande dakkapel nog in redelijke staat is, maar u toch wilt profiteren van de voordelen die kunststof biedt, dan is het renoveren van uw huidige dakkapel door Montage Bouw Laude de ideale oplossing. Klik hier voor meer informatie.

Gevelbekleding

VinyPlus® geveldelen zijn niet van echt hout te onderscheiden ze hebben een natuurgetrouwe houtstructuur. VinyPlus® is kleurecht en eveneens verkrijgbaar in allerlei RAL-kleuren. Klik hier voor meer informatie.

Veranda daken

Ideaal als overkapping van uw terras of als carport. Klik hier voor meer informatie.